f1

2015.12.20. 11:57

Petra Ecclestone férje leköpött egy inast

Miután homofób megjegyzéseket kapott és ki sem lett fizetve rendesen, az inas pereli Bernie Ecclestone vejét.

Tajthi Andrea

Petra Ecclestone férjét, a 33 éves James Stuntot azzal vádolják, hogy leköpte a családjuk inasát és nekilökte a falnak dühében, saját Los Angeles-i villájukban.

Az üzletember és műgyűjtő Stunt állítólag homofób megjegyzéseket tett a komornyikra, Carl Hajikra, aki valóban meleg. A bírósági papírok szerint Stunt nőgyűlölőnek nevezte Hajikot, és hozzátette, hogy női ruhát kellene viselnie.

A bírósági iartokból az is kiderül, hogy Petra és James Stunt villája 123 szobás, 100 millió fontos értékéve pedig a legdrágább privát rezidencia Amerikiában.

A káosz  állítólag az után  uralkodott el, hogy a komornyik véletlen megbotlott Petra Ecclestone nővérének, Tamarának kislányában, Sophiában, mikor chili olajat akart felszolgálni Stunt pizzájához. A jelentések szerint ekkor a 17 hónapos kislány sírni kezdett, mire szülei, Tamara Ecclestone és Jay Rutland odarohantak hozzá.

Hajik állítja, hogy elnézést kért a balesetért, majd elhagyta a szobát, ám még számtalanszor visszahívatták bocsánatot kérni. Az 56 éves férfit, aki évek óta Stuntéknak dolgozott, "megalázták és zavarba hozták", Petra pedig azzal vádolja, hogy mosolygott, mikor bocsánatot kért.

Hajik elmondása szerint az eset után ő elhagyta a szobát és az alkalmazottak "részlegébe" távozott, hozzátéve: "Nem tudom, mi többet mondhatnék még." Állítólag ez volt az a pont, mikor Stunt utánament, arcon köpte és azt ordította: "Senki nem csaphatja be az ajtót az én házamban!"

Hajik azt állítja, Stunt bántalmazta őt a vállán, az arcán, illetve neki lökte a falnak. Ezt követően állítólag Stunt homofób sértéseket intézett alkalmazottjához. A férfi állítólag csak akkor hagyta abba a sértegetést, mikor Tamara férje visszafogta, közölte vele, hogy elég. Hajik azonnal felmondott.

Hajik most pert indított Stunt ellen tettlegesség, szexuális irányultságú szóbeli zaklatásért és diszkriminációért, valamint kártérítést követel ki nem fizetett túlórákért, nem megfelelő étkezési és pihenő szünetek, valamint kifizetetlen bérek miatt. A dokumentumok szerint összesen több, mint 25 000 dollárt akar.

Stuntot, és feleségét, Petrát tavaly már perelte egy másik inas, a 47 éves Rodney Baer, szintén kifizetetlen túlórák és bérek miatt. A férfi azt is állította, hogy nem kapta meg a jogilag előírt pihenő és étkezési szüneteket sem. Munkaszerződésében szerepelt, hogy feladatai közé tartozik az ezüsttárgyak polírozása, a csillárok portörlése, illetve a villa saját bowling termének kitakarítása.Állítólag az alkalmazottaknak mindig fel kell állniuk, ha Stunték belépnek a szobába.

Hajik esetére azonban Baer így reagált: "Sosem láttam Mr Stuntot ilyen módon kitörni. Általában elég csendes ember. Ők egy kedves pár."

Doble maternidad sorpresa: Petra Ecclestone y James Stunt se convierten en padres de gemelos: http://t.co/ittnjsxuW6" target="_blank" pic.twitter.com/BTSZF8hv6V

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!