f1

2016.01.12. 11:36

Coulthard a Channel 4-nál folytatja tovább

David Coulthard a Channel 4 első bejelentett televíziós riportere 2016-ra.

Gyimesi Brigitta

2016-tól a BBC helyett a Channel 4 lesz az a csatorna, ahol ingyenesen nézhetik az F1-es közvetítéseket a britek. A teljes stáb kiléte még nem ismert, az azonban már biztos, hogy az eddig a BBC-nél dolgozó David Coulthard a Channel 4-hoz nyergel át; további érdekesség, hogy az F1-es közvetítéshez kapcsolódó produkciós szerződést a Whisper Films stúdiója nyerte el, amelynek Coulthard az egyik alapítótagja, és amelyben a csatorna tavaly kisebbségi részesedést vásárolt.

„Izgalmas időszak elé nézünk mind a sport, mind a Whisper Films szemszögéből” – nyilatkozta a tizenháromszoros nagydíjgyőztes. „ Az F1-es világot rendkívül lenyűgözte a Whisper elmúlt öt évben nyújtott teljesítménye, amelyet a Channel 4 döntése is alátámaszt. Alig várom, hogy egy lebilincselő új korszaknak lehessen része, amelynek középpontjában a Whisper Films már bizonyítottan magas színvonalú kreativitása és innovációja áll.”

Ed Havard, a Channel 4 műsor- és sportigazgatója is megszólalt.

„A Whisper Films egy roppant lenyűgöző és izgalmas látványtervet vázolt fel, amelynek szerves része a kimagaslóan tehetséges, képernyőn és képernyőn kívül dolgozó szakemberek gárdája” – mondta Havard. „Boldogok vagyunk, hogy David Coulthard a Channel 4 közvetítésének a szívében lesz; a teljes közvetítői stábot az elkövetkező hetek folyamán jelentjük be.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!