f1

2016.01.25. 18:37

F1-ből a szexiparba

Az ex-F1-es versenyző forradalmi szexuális segédeszközt gyárt

Tajthi Andrea

Fotó: Red Bull GEPA pictures/ Andreas Pranter

Az nem szokatlan, hogy egy versenyző  Forma-1-es karrierje után, vagy más közben, saját bizniszbe vág. Niki Lauda például légitársaságot alapított, Jody Scheckter bio élelmiszereket állít elő, Alonso pedig múzeumot nyitott. Arra azonban még nem volt példa - legalábbis nem tudunk róla -, hogy az F1-es mezőny egy egykori tagja a szexiparba szálljon be valamilyen módon.

Robert Doornbos ezt tette - fedezte fel a tényt a wtf1.co.uk. A holland versenyző, aki 2005-ben a Minardi, 2006-ban pedig a Red Bullal teljesített pár Forma-1-es futamot, most szexuális segédeszközöket kifejlesztő cég tulajdonosa lett.

Doornbos cége, a Kiiroo forradalmasíthatja a szexipart, ugyanis internetre csatlakozó eszközöket fejlesztettek ki, kifejezetten egymástól távol tartózkodó párok számára...

"Gyakorlatilag hozzáadtuk az internethez az érintés dimenzióját." - mondta Doornbos Las Vegasban, egy szigorúan felnőtteknek szóló expón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!