f1

2016.01.20. 17:52

Montezemolo legalább egy köszönömre számított

A Ferrari egykori elnökének senki nem mondott neki köszönetet az elmúlt 24 évért.

Kovács Noémi

Fotó: Scuderia Ferrari

Luca di Montezemolo 2014 szeptemberében adta át a stafétabotot Sergio Marchionnénak a Ferrari elnöki székében, aki egyben a Fiat Chrysler igazgatója is. A Ferrari végül Marchionne vezényletével sikeresen vitte a tőzsdére a Ferrarit, azonban Montezemelo szerint ebben az ő munkája is komoly szerepet játszott valamint akkkori kollégáié is. És mégsem kaptak érte egy köszönömöt sem.

"Amikor a Ferrari sikeresen debütált a tőzsdén, arra gondoltam, hogy ebben az én és az embereim 23-24 éves munkája is szerepet játszott. Éppen ezért a legkevesebb, amire a tulajdonosoktól számítottam, az egy hivatalos köszönöm lett volna. Nem számítottam ajándékra azért, hogy a Ferrari hihetetlen értékkel áll a tőzsdén (9,8 milliárd euróval), de egy köszönömöt azért elvártam volna." - kommentálta az esetet a Financial Timesnak adott interjújában Montezemolo, aki jelenleg az olasz Alitalia elnökeként tevékenykedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!