f1

2016.01.12. 05:01

Van az a pénz, ami már Lewis Hamiltonnak is sok

Legalábbis, ha Ken Block szabja az árat, egyedi építésű Mustangjára.

Szabó Bence

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Állítólag a Gymkhana király akkora összeget mondott Hamiltonnak, ami elriasztotta őt. Ugyanis a háromszoros világbajnok nemrég rákívánt a 845 lóerős Mustangra, másnéven Hoonicorn-ra.

Hamiltonról köztudott, hogy meglehetősen kedveli a szupersportautókat, lapul a garázsában többek között egyedi Pagani Zonda és McLaren P1 is. Gyűjteményét Ken Block játékszerével akarta bővíteni, de meghallván az árat, inkább elállt az üzlettől.

„Lewis meg akarta tőlem venni a Mustangomat. Viszont amint meghallotta az árát, hirtelen már nem érdekelte annyira.” – nyilatkozta Block. Majd hozzátette, szó sincs arról, hogy meg szeretne válni szeretett autójától, mely bármelyik modern sportautónál közvetlenebb és hatásosabb élményt nyújt.

A hivatalosan Hoonicorn RTR névre keresztelt fenevadon két éven át dolgoztak Ken Block emberei, majd leforgatták vele a Gymkhana 7-et Los Angelesben. Nem csoda, hogy ennyire a szívéhez nőtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!