f1

2016.02.12. 08:40

Vettel nem bír otthon ülni, most épp Tony Kartot tesztel

Nem unatkozik a német világbajnok, kihasználja a lehetőségeket

Vámosi Péter

A Ferrari versenyzője már a második napja tesztel szezon előtt - ezúttal gokarttal. Vettel nem egyedül, hanem az egykori Forma-1-es és Formula E versenyző Jarno Trullival vette kezelésbe a Tony Kart által felkészített járműveket, Olaszországban. A négyszeres világbajnok a 401-es számú vázat tesztelte. A képeken is látható, hogy Vettel a Tony Kart hivatalos színeiben terelgette a gépet, ami elég hasonló ahhoz, amivel a Junior kategóriában annak idején Európa-bajnok lett a versenyzői pályafutása elején.

A csapat tájékoztatása szerint az olaszoknál versenyző pilóta és Trulli is szakított időt arra, hogy a fiatalokkal is találkozzanak és dolgozzanak velük, akik emiatt fokozott izgalommal várták ezt a tesztet. Vettel holnap azonban már egy másik olasz gyártó termékét vizsgálja meg, mivel hamarosan Kimi Räikkönennel együtt Barcelona felé veszik az irányt, hogy először kipróbálhassák az idei Forma-1-es Ferrarit.

Vettel não pára e treinou-se um dia inteiro ao volante de um kart! Saiba tudo em https://t.co/1IhkK3shAF" target="_blank" " target="_blank"">#F1Flash pic.twitter.com/vTgrPwL0M0

Sebastian Vettel with his kart today at South Garda Karting, in Lonato.#F1 #Seb5 pic.twitter.com/dJtrd7hlU7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!