f1

2016.04.20. 17:03

Ericsson: Szívesen cserélek autót Nasrral

Marcus Ericssonnak semmi kifogása az ellen, hogy autót cseréljek a mostanában szenvedő Felipe Nasrral az Orosz Nagydíjra.

Gyimesi Brigitta

Fotó: Sauber Motorsport AG

Nem titok, hogy a Sauber komoly pénzügyi gondokkal küzd, Nasr pedig az autó teljesítménybeli hiányára fogja idei szenvedését – ahogy a Kínai Nagydíj után nyilatkozta egy brazil lapnak, Nasr „száz százalékig biztos benne, hogy nem stimmel az autó”.

„Folyamatosan szenvedek” – folytatta a brazil. „Marcus viszont az elejétől fogva elégedett az autóval. Én is vezettem az autóját Barcelonában, és akkor én is elégedett voltam vele.”

Ericsson, aki ugyanannak a brazil lapnak nyilatkozott a fentebbi kommentek után, boldogan autót cserélne Nasrral Szocsira, hogy kiderüljön, igaz-e a vád.

„Miért ne? Benne vagyok” – válaszolta a svéd a felvetésre. „Nem bánnám egyáltalán. Fel is vetem neki, és majd meglátjuk, mit válaszol.”

Ericsson azonban úgy véli, szimplán csak túlszárnyalja Nasrt.

„Már tavaly év végén is én voltam az erősebb” – mondta. „A szezon előtt nagyon keményen dolgoztam, hogy idén még erősebb lehessen; bízom a csapatban és az autóban. Azt hiszem, egyértelműen megmutattam, ki az erősebb versenyző.”


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!