f1

2016.04.21. 12:57

Magnussen soha nem kapta meg az utcai McLaren autóját

De hogy mit kapott a Renaultnál? Klikk a cikkre!

Vámosi Péter

Fotó: Renault Sport

Kevin Magnussen azt állítja, hogy soha nem kapott végül céges autót, miután összesen két évig a McLaren rendelkezésére állt, mint versenyző, majd tesztpilóta. Egy angol újság most erről is lerántotta a leplet egy interjúban, amit a most már a Renaultnál versenyző 23 éves dán pilótával készítettek: "Nem kaptam meg, pedig meg kellett volna. Benne is volt a szerződésemben, meg ilyesmi. Egy 650-es McLaren típusról volt szó. Kiválaszthattam a fényezését, a kerekeit, a belső terét, mindent."

Érdemes tudni, hogy a McLaren 650S, az nagyjából 500.000 dollárba kerül, a jelenlegi céges autója nagyjából 80.000 dollárt ér. Az új kenyéradójától viszont meg is kapta az autóját már Magnussen: "Pont ma kaptam egy új autót, mielőtt ide értem. Egy Infiniti Q50 hybrid-ről beszélhetünk."

Lehet, hogy az új kocsija kevesebbet ér, mint az előző helyén ami járt volna, azonban apja szerint a Renaultnál a fia most sokkal boldogabb. "Érzem, hogy visszatért a régi Kevin. Sokkal nyugodtabb, meg ilyesmi, megfelelő módon használja az energiáit, és így jobban is tud 100%-on teljesíteni. Sokkal inkább természetesebb a közeg a Renaultnál Kevin számára. Nem kell azzal törődnie, hogy belefér-e a cég világnézetébe." - lelkendezett Jan Magnussen, aki egykoron maga is vezetett a McLarennél, a Forma-1-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!