f1

2016.06.22. 18:13

A Michael Kors a McLaren új szponzora

A jelszavak: dizájn és sebesség. Limitált bőrdzseki is készült.

Tajthi Andrea

Fotó: McLaren

A McLaren-Honda ma bejelentette, hogy új partnerszerződést kötött, méghozzá a Michael Kors nemzetközileg is elismert luxus divatmárkával, mely a csapat "hivatalos életmód partnere" lett.

"A Michael Kors és a McLaren-Honda egyaránt úttörők a maguk területén és meggyőződésünk, hogy a McLaren-Honda a megfelelő partner arra, hogy mi megjelenjünk a Forma-1 és a versenyzés világában." - mondta John D. Idol, a Michael Kors elnök-vezérigazgatója. "Ez izgalmas pillanat számunkra, főleg mert tovább növeljük a márka férfi irányzatát."

Mindkét fél úgy véli, hogy a McLaren-Honda, és két versenyzőjük, Jenson Button és Fernando Alonso tökéletes alanyok a Michael Kors férfiaknak szánt termékeinek népszerűsítésére.

"Ahogy a McLaren, mely a Forma-1-gyel bejárta a világot az elmúlt 50 évben, a Michael Kors is egy igazi nemzetközi vállalat, stílusos és sikeres üzletekkel, a világ legelitebb városaiban, mint például New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milánó, Párizs, München, Isztambul, Dubaj, Szöul, Tokyo és Hong Kong." - mondta Ron Dennis, a McLaren Group elnök-vezérigazgatója.

"Sőt, meggyőződésem, hogy a McLaren és a Michael Kors együttes dinamizmusa, vállakkozó szelleme, elkötelezettsége, szüntelen törekvése a tökéletességre, kiválóan alkalmas a hosszútávú együttműködésre." - folytatta Dennis.

A Michael Kors feltűnik majd a versenyzők overáljain és autóin is.

Megünnepelvén a partnerséget, a Michael Kors limitált darabszámú, férfi bőrkabáttal állt elő. 50 db egyedi, fekete bőrdzseki készült, melyből a Michael Kors vezető londoni üzletében lehet vásárolni. A dzsekikre a Kors logón kívül a McLaren is felkerült, ahogy a limitált kiadás címe is, illetve a sorozatszám is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!