f1

2016.07.31. 19:39

Alonso lassan már hozzászokik, hogy csak a negatív rádióbeszélgetéseit hallhatjuk

Fernando Alonso nem titkolja frusztráltságát, hogy folyamatosan rendkívüli módon megválogatják az adásba kerülő rádióbeszélgetéseit.

Horváth Dániel

Fotó: McLaren

Miután az időmérőn az egyik Ferrarira panaszkodott, a vasárnapi versenyen ismét reflektorfénybe került rádióüzenete miatt, melyben a lassan sikerült első bokszkiállására panaszkodott.

„Igen, ne aggódjatok. A következő kiállásnál majd ismét veszítek egy pozíciót, aztán visszaszerzem a pályán” – mondta Alonso, miután mérnöke megdicsérte az eddigi munkáját.

„Nem panaszkodom annyit, mint az emberek gondolnák. Elég ritkán beszélek a rádión.”

„Veszítettünk néhány másodpercet a kiállásnál, de ez rendben van” – mondta Alonso az üzenetre reagálva.

„Már kezd tendenciává válni, hogy az én rádióbeszélgetéseimet vágják be a közvetítésbe.”

„A verseny végén gratuláltam a csapatnak a munkájukért, gondolom ez nem került adásba. Néha nem értem a dolgot” – tette hozzá a kétszeres világbajnok.

Alonso végül nem szerzett pontot, a 12. pozícióban intették le.

„Nagyon sok üzemanyagot kellett spórolnunk a verseny végén, miután sokat csatáztunk a verseny első felében. A végére szerintem 100 gramm üzemanyagunk maradt. 100 kg áll összesen a rendelkezésünkre, ebből körülbelül 99.900-et használtunk el, szóval elég szoros volt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!