f1

2016.07.05. 08:31

Hamilton összezúzta szobáját Bakuban

A Mercedenél közel sem akkora a harmónia, mint ahogy azt Hamilton előadja

Tajthi Andrea

Fotó: Tóth Zsombor

Az Európa Nagydíj után a Mercedesnél tovább nőtt a tisztelet Nico Rosberg iránt. Hamilton nem rég még arról beszélt, hogy négyszemközt milyen jókat beszélget Rosberggel, Ausztriában azonban ismét sikerült összeakadniuk a versenypályán, szó szerint.

Rosberg azt állítja, hogy az eset után ő odament Hamiltonhoz megbeszélni az esetet, a brit versenyző azonban nem akarta meghallgatni őt.

Niki Lauda, a Mercedes csapat elnöke azonban már nyíltan beszél arról, hogy a belső harmónia megbomlott a csapatnál, már az osztrák eset előtt is. Lauda szerint Hamilton ebben a témában szemrebbenés nélkül hazudik.

"A szépített verzió csak azért került elő, hogy mondani tudjon valamit. De ha verseny van, minden tőle telhetőt megtesz. És csak fokozódik, mikor Rosberg előtte van." - mondta Lauda.

Hogy mit is ért Lauda fokozódás alatt? Az azeri kvalifikáció után, melyen Rosberg lett az első míg Hamilton tizedik, utóbbi szétzúzta szobáját a Mercedes vendéglátó egységében.

"Mikor ott voltam, Lewis azt mondta, hogy nem kellene bemennem, mert most mindent össze fog törni." - mondta Lauda.

Lauda azt is elmondta, hogy az okozott kárt Hamiltonnak saját zsebből kell kifizetnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!