f1

2016.07.04. 11:27

Igaza lett Vettelnek

Vettel megmondta az olasz riporternőnek, hogy az olaszok sírni fognak este.

Szabó Bence

Fotó: Varga András

A legtöbb Forma-1-es pilótát nem hagyja hidegen a foci. Főleg az Európa-bajnokság idején, interjúkban is felmerülnek labdarúgó mérkőzések kimenetelei. Például a szombat esti német-olasz meccsről is sokan beszéltek az osztrák paddockban.

Sebastian Vettel pénteken nyilatkozta, hogy érdekes lesz a másnap estéje, tekintve, hogy a Ferrari csapattal közösen nézik a meccset, és egyedüli németként furcsa lesz a sok olasz között felugrani a német góloknál. Napközben pedig az olasz Sky Sports riporternőjével folytatott vicces beszélgetést.

A hölgy a négyszeres világbajnok 29. születésnapjára egy olasz focimezt szeretett volna ajándékozni, azzal a felkiáltással, hogy stílszerűen tudja ünnepelni az olaszok esti sikerét. A német pilóta azonban semmi szín alatt nem akarta elfogadni a kissé trollkodó meglepetést, és azzal zárta le a vitát, hogy az olasz riporternőnek nagyobb szüksége lesz rá, mert kell valami, amivel törölgetheti a könnyeit.

Az Osztrák Nagydíj nem alakult kifejezetten szerencsésen a szülinapos Sebastian Vettel számára, defekt miatt fel kellett adnia a versenyt, így lehet, hogy mégiscsak el kellett volna fogadnia azt a mezt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!