f1

2016.09.01. 06:53

Mika Häkkinen újra visszatért!

... de ezúttal sem a versenypályára, hanem a gyepre!

Vámosi Péter

Tegnap este 20.100 eurót sikerült összegyűjteni a "Pit Stop alla Solidarietà" rendezvényen Monzában a Brianteo stadionban. A Nazionale Piloti, azaz a versenyzők csapata keményen dolgozott melynek a gyümölcse egy 6:4 arányú győzelem lett az All Stars Monza válogatottja ellen. A gólokat Hugo Häkkinen (Mika fia), Marco Bonanomi, Sandro Cois, Matthew Mariani és Oscar Damiani szerezte, aki kétszer is betalált.

A kockás zászlós mezt húzó Forma-1-es versenyzők közül most az alábbiak labdakezelését csodálhattuk meg: Mika Häkkinen kétszeres világbajnok (akit újra elkísért fia Hugo), Felipe Massa (Williams), Pascal Wehrlein (Manor), Ricardo Patrese (1992-ben második lett a bajnokságban), Ivan Capelli (volt Ferrari pilóta).

Ők kiegészültek még a GP2-es versenyzőkkel, olyanokkal mint Anthony Giovinazzo (Prema), Raffaele Marciello (Russian Time), Marvin Kirchhofer (Carlin), Sean Gelael (Campos) és Luca Filippi (2011-ben második lett a bajnokságban). A Ferrari versenyzői akadémiáját Massimo Rivola, Charles Leclerc, Antonio Fuoco, és Giuliano Alesi (GP3 Series) képviselte.

A Scuderia Ferrari Club és a rajongók persze nem feledkeztek meg Michael Schumacherről és Jules Bianchiról sem, erről tanúskodott a rengeteg nekik szóló transzparens. A jótékonysági meccs bevétele a Maria Letizia Verga Committeenek és a Project SLAncio ment.

Nazionale Piloti (@nazionale_piloti) által közzétett fénykép, 2016. Aug 31., 13:19 PDT

Nazionale Piloti (@nazionale_piloti) által közzétett fénykép, 2016. Aug 31., 23:46 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!