f1

2016.10.30. 06:13

Frank Williams kórházban lábadozik

Frank és Claire Williams Monza óta nincs a csapattal

Tajthi Andrea

Fotó: Glenn Dunbar/Williams

A Williams csapat elárulta, hogy a csapat alapítja, Sir Frank Williams lábadozik, mivel az Olasz Nagydíj után tüdőgyulladást kapott.

A csapatfőnök, és lánya, a helyettes csapatfőnök Claire Williams nem volt versenyhelyszínen Monza óta.

"Frank, ahogy azt tudják, megbetegedett Monzában, és mivel évtizedek óta mindig itt volt velünk a paddockban, most furcsa a hiánya." - mondta Mike O'Driscoll, vezérigazgató. "Egy ideje kórházban van, mert tüdőgyulladást kapott. Gógyulgat, lassan, de fokozatosan gyógyul. Reméljük, hogy hamarosan újra látjuk őt Grove-ban. Mind tudjuk, mennyire elszánt ember ő."

"Arra számítunk, hogy Claire talán hamarosan visszatér. Persze közel akar maradni Frankhez, de ebben a modern világban már bárhol csak egy telefonhívásra van az ember bárhonnan, így folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Claire így is mindennek részese, ami itt percről percre történik, minden nap. Reméljük a szezon végén még látjuk majd őt, talán ott lesz Abu Dhabiban."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!