f1

2016.10.16. 08:43

Gerhard Berger lánya színésznő lett Portugáliában

Mindeközben első fiát várja a volt osztrák pilóta

Vámosi Péter

Miközben az egykori Forma-1-es versenyzőnek az ötödik gyermeke érkezik, Heidi nevű lánya színésznővé avanzsált. Édesanyja a volt portugál modell Ana Corvo, akitől az autóversenyző három éve elvált. A lány most a népszerű portugál telenovellában, az "A Unica Mulher"-ben kapott szerepet.

A 19 éves hölgy Monacoban nőtt fel, de Lisszabonba költözött a forgatások miatt. Nagy az öröm a lehetőség miatt, és apu is nagyon örül, adta tudtunkra Heidi: "Nagyon boldog. Remélem, hogy egy kicsit büszke is rám."

Heidi Berger amúgy osztrák-portugál kettős állampolgár, és miután befejezte az iskoláit Monte Carloban, egy évet elment Londonba, ahol színészetet tanult, és ezalatt jelentkezett a szerepre. "Felvettem egy videót, és elküldtem a tv csatornának. Ezután meghívtak a válogatásra, végül megkaptam a szerepet." - mesélte az ifjú színésznő.

Az "Egyetlen asszony" néven futó teleregény Portugáliában hihetetlen népszerűségnek örvend, egyike a legkedveltebb televíziós sorozatoknak. Javarészt Lisszabonban és Luandában játszódik, ami fővárosa az egykori portugál gyarmatnak, Angolának. Hétfőtől szombatig minden nap 21:30-tól kerül adásba az új epizód.

A kezdő színésznő szoros kapcsolatban áll a nála egy évvel idősebb nővérével Sara Bergerrel, aki gazdaságot tanul Lisszabonban, és mivel mindkét szülője országához kötődik, nem okoz neki problémát a beilleszkedés. "Jelenleg egy picit jobban portugálnak érzem magam, mivel itt élek, és otthon inkább portugálul, mint németül beszélünk. Azonban inkább az osztrák konyhát szeretem. Természetesen a bécsi szelet a kedvencem." - felelte nevetve az újságírók kérdésére.

Édesapjának, Gerhard Bergernek azonban most teljesen más oka van az örömre: Első házasságából született 36 éves lánya Christina, majd Sara és Heidi születtek az ana Corvoval eltöltött 18 évnyi frigyből. Aktuális barátnője Helene pedig életet adott már egy közös lányuknak Ellának, de most várják az első fiukat. A tízszeres futamgyőztes lelkesen nyilatkozott a Speedweeknek: "Mindig is mondtam, hogy négy kislány után végre szeretnék már egy kissrácot. Már épp elég gokart áll a garázsomban, ami csak rá vár, mert mindegyik terhesség alatt vettem egyet előrelátóan. Aztán a lányaim mindig rá akartak venni, hogy cseréljem el a gokartokat lovakra..."

Heidi Berger (@heidiberger_) által közzétett fénykép, 2014. Febr 13., 12:53 PST

Heidi Berger (@heidiberger_) által közzétett fénykép, 2016. Aug 7., 16:00 PDT

Heidi Berger (@heidiberger_) által közzétett fénykép, 2016. Júl 31., 06:53 PDT

Heidi Berger (@heidiberger_) által közzétett fénykép, 2015. Nov 13., 11:11 PST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!