f1

2016.11.12. 15:57

Egyáltalán nem biztos Nasr helye, állítja Kaltenborn

Guitterezre nem pályázik a Sauber, de Pascal Wehrleinre igen!

Vámosi Péter

Fotó: Sauber Motorsport AG

A csapatvezető elmondta, hogy nem biztos abban, hogy 2017-ben is a csapata tagja marad Felipe Nasr. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a svájci csapat szívesen megtartaná a versenyzői párosát, azonban a Globonak elmondta Monisha, hogy akadnak feszültségek, például az, hogy a Sauber szabotálná Nasr autóját: "Elég stresszes az életünk. De lennénk-e vajon olyan őrültek, hogy feladjuk annak a lehetőségét, hogy jobb helyen végezzünk a bajnokságban, pláne azután, hogy annak pénzügyi vonatkozása is van?"

Ugyanakkor elárulta Nasrral kapcsolatban, hogy a Banco do Brasil személyes szponzorával akadnak gondok: "A bank helyzete már nem ugyanaz, mint korábban. Mivel ők egy állami vállalat, mára megváltoztak az ő lehetőségeik is."

Attól azonban nem kell aggódni, hogy a korábbi Sauberes, és jelenleg a HAAS-nál alkalmazott Esteban Gutierrez visszatérne a csapathoz 2017-re, mivel egyike a kiemelkedő jelöltje a svájciaknak nem más, mint a Mercedes támogatott Pascal Wehrlein. De ezen találgatásokat Kaltenborn rövidre zárta: "Vannak versenyzők, akik érdekelnek minket, de Felipe is csak egyvalaki a listánkon."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!