f1

2016.11.25. 07:35

Perez nem bocsát meg a Hawkers napszemüveg márkának

"Már van új napszemüvegem, nem kell több."

Motorsport Csatorna

Fotó: Force India F1 Team

Korábban beszámoltunk róla, hogy Sergio Perez azonnal megszüntette a kapcsolatot a Hawkers napszemüveg márkával, mikor annak képviselője ízléstelen megjegyzést tett Donald Trump kapcsán a mexikóiakra, majd később a márka elnézét kért Pereztől és minden mexikóitól.Sergio Perez azonban nem hatódott meg a bocsánatkéréstől, sőt attól sem, hogy a márka alapítványt hozna léptre.

"Nem, egyáltalán nem." - felelt Perez arra a kérdére, hogy a Hawkers bocsánatkérése megváltoztatta-e a véleményét. "Már van új napszemüvegem. Velük befejeztem az együttműködést, szóval nincs szükségem több napszemüveg szponzorra."

Perez azt is elmondta, hogy nem látta az újságban a Hawkers bocsánatkérő reklámját.

"Nem, nem találkoztam vele. Ha akarnak jótékonykodnim aukción, vagy valami, az rajtuk áll. Nekem már van saját alapítványom, sokat jótékonykodok. De nem is kerestek meg közvetlenül. Csak a közösségi médián keresztül tették, és ezt nem tartom jónak. De ennek már vége. Ha segíteni (jótékonykodni) akarnak, akkor azt nélkülem kell tegyék."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!