f1

2016.11.10. 06:57

Perez Twitteren keresztül küldte el a fenébe amerikai szponzorát Trump miatt

A napszemüvegmárka ostoba megjegyzése miatt most áll a bál

Vámosi Péter

Fotó: Force India F1 Team

Sergio Perez twitteren közölte, hogy hanyagolni fogja a támogatóját a Hawkers napszemüveg márkát, miután ők egy elég ellentmondásos megjegyzést tettek Donald Trumppal kapcsolatban.

A mexikói Forma-1-es pilóta idézte azon tweetet a hivatalos Hawkers fióktól, amely vicceskedni próbált a mexikói állampolgárokkal, amikor közölték, hogy akár használhatnák is a terméküket, mert így "eltakarhatnák a síró szemeiket a jövőben, miközben építik majd a falat."

Trump ígért ugye a választási kampánya során az amerikai-mexikói határra áthatolhatatlan falat, melyet ráadásul mexikóiakkal építtetne fel, miután kiebrudálnák az illegálisan itt tartózkodó déli szomszédaikat az országból. Teljesen váratlanul megnyerte a választásokat, Perez pedig azonnal reagált is erre a tweetre, és közölte, hogy befejezi a kapcsolatát a Hawkers márkával.

Ennyit írt: "Ez egy igen rossz megjegyzés volt. A mai nappal megszakítom a kapcsolatom a @HawkersMX branddel. Soha, senkit sem fogok engedni hogy gúnyolódjon a hazámon."

Az igazán szép a történetben az, hogy Perez és a Hawkers viszonya még csak egy hetes volt, a márka épp kiadta a Perez-edition napszemüvegeket november 2-án, kb. 39 dolláros áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!