f1

2016.11.11. 18:15

Tudtuk, de nem sejtettük: Magnussent szerződtette a Haas

Hivatalosan is bejelentették a Haas 2017-es felállását

Tajthi Andrea

Fotó: Frederic Le Floc'h / DPPI/ Renault Sport F1

Ma hivatalossá vált, hogy a Haas F1 Team leszerződtette a dán Kevin Magnussent. Magnussen csapattársa Romain Grosjean lesz, aki jelenleg is a Haas versenyzője.

"Már az elején, mikor elkezdtünk nézelődni a versenyzők között, Kevin Magnussen a listánkon volt." - mondta Gene Haas csapatfőnök. "Rövid idő alatt sok mindent elért, és úgy érezzük, sokat érhetünk el együtt. A második szezonunk új kihívásokat hoz majd nekünk, és úgy gondoljuk, hogy a Kevin és Romain páros segíteni tud majd nekünk az új autó fejlesztésében, és a növekedésben."

"Ez egy fantasztikus lehetőség, nagyon örülök, hogy a Haas F1 Team tagja lehetek." - mondta Magnussen. "Bízom a képességeimben, mint Forma-1-es versenyző, de abban is biztos vagyok, hogy a Haas F1 Team jól tudja teljesíteni a második szezonját, majd minden szezonját."

"Egy kicsivel több, mint egy éve hoztam meg a döntést, hogy csatlakozom a Haas F1 Teamhez, és ez abszolút jó döntés volt." - nyilatkozta Grosjean. "Büszke vagyok, hogy részese lehetek a csapat fejlődésének, és nagyon örülök, hogy folytathatjuk a növekedést, és a további években további sikereket érhetünk el."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!