f1

2016.12.16. 11:50

Michael Schumacher immáron hivatalosan a Twitteren is!

Csütörtök óta üzemelteti a menedzsmentje a német rekorder fiókját

Vámosi Péter

Fotó: Scuderia Ferrari

A Forma-1-es bajnoknak csütörtök óta él a hivatalos Twitter fiókja. Értelem szerűen, ugyanúgy, ahogy a Facebook oldalát, a " target="_blank"">@schumacher oldalt sem Michael kezeli, hanem menedzsere, Sabine Kehm. Ő és a csapata kezeli a közösségi hálós megjelenést, és gyakorlatilag most már hivatalos információs csatornaként is funkcionál a média megjelenések mellett, és ennek a rajongók is könnyen a részesei lehetnek legalább, közvetlenül.

Ígérnek hamarosan hivatalos Instagram megjelenést is, azonban mindenütt áll az, ami eddig is: Schumacher egészségi állapota továbbra is csak a családra tartozik, és továbbra sem lesz a nyilvánosság elé tárva, és ezt rögtön egy bejegyzésben megerősítették a Twitteren is.

A fiókot máris ezernél is többen követik, és várható, hogy hamar milliós nagyságrend fölé emelkedik, ahogy történt az a Facebook oldal esetében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!