f1

2016.12.17. 12:38

6 millió eurós szerződés fekszik Massa asztalán

A Martininek mindenképp 25 év feletti pilóta kell

Vámosi Péter

Fotó: Glenn Dunbar/Williams

Alig egy pár héttel a visszavonulása után Nico Rosberg döntésének köszönhetően Felipe Massa máris a visszatérésére készülhet. Volt csapattársa, Valtteri Bottas a Mercedeshez kerülhet, ő meg pont volt csapattársa helyére. A brazil GP magazin megtudta, hogy leginkább a Williams csapat fő támogatója, a Martini miatt kell nekik egy idősebb versenyző, hiszen számos országban magasabb a legális határa az alkoholfogyasztásnak, mint 18 év. Angliában is magasabb, így például Lance Strollt sem tudna a csapat fő támogatója ott a reklámjaiban használni.

A feltételezések szerint Felipe Massa asztalán egy 6 millió eurós szerződés fekszik, aláírásra várva, újabb egy szezonért cserébe. Fáj is most a feje Massának emiatt az ajánlat miatt, és gondolkodik azon, hogy elfogadja-e. Ő a családjával vakációzni ment, de a jelek szerint ez is most rövid lesz, ahogy megszokta azt már az elmúlt években.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!