f1

2016.12.08. 07:41

Az év hirdetése a Mercedestől az Autosport magazinban!

A legnépszerűbb angol motorsportos magazinban keresik új versenyzőjüket

Vámosi Péter

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Miután Nico Rosberg váratlanul bejelentette, visszavonulását, a Mercedes által feladott irónikus hirdetés szövege így kezdődik:

"Pályázati lehetőség nyílt, hogy a csapatnál autóversenyzői szerepet tölthessen be. Az ideális jelölt bír versenypályán bemutatott olyan képességekkel, mint a kormányzás, fékezés illetve gyorsulás. Amennyiben lenne FIA által kiadott szuperlicensze is, az előnyt jelent."

Az AMG Petronas Mercedes F1 csapat úgy néz ki, hogy nem vetik meg az angol humort, amúgy meg rendszeres hirdetői az Autosport magazinnak, amely nyugodtan nevezhető az angol motorsport ipar "Bibliájának". Amikor betöltetlen pozíciók nyílnak a csapatnál, mint pl. aerodinamikai szakember, szolgáltatás elemző, vagy az infrastruktúra csoport vezetője, akkor itt hirdetnek. Most először azonban autóversenyzőt keresnek, hirdetés formájában.

A sikeres pályázóra életbiztosítást kötnek, használhatja a Mercedes cégautós bérleti rendszerét, illetve az edzőtermüket, valamint kedvezményesen veheti igénybe az éttermük szolgáltatásait.

Még mielőtt valaki teljesen komolyan venné a hirdetés szövegét, felhívjuk mindenki szíves figyelmét arra, hogy nincs cím megadva, ahová várnák a jelentkezők válaszát, és határidő sincs megadva, hogy meddig kell jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!