f1

2015.01.29. 10:39

Hamilton Beyonce, Adele és Prince nyomában

Ecclestone örül Hamilton "rapperkedésének".

Tajthi Andrea

Fotó: facebook/ Lewis Hamilton

Brit sajtóértesülések szerint Lewis Hamilton új szórakoztatóipari menedzsmentet választott magának.

Novemebr végén szakított korábbi menedzsmentjével, a Silon Fuller irányította XIX Entertainmenttel, mely korábban a Spice Girls-t is menedzselte.

A 30 éves versenyzőnek kedvese is profi énekes, Nicole Scherzingert talán mindenki ismeri. Hamilton pedig azt sem rejtette soha véka alá, hogy szereti a zenét és érdekli a film- és zeneipar, szabadidejében pedig dalokat is szokott írni.

Hamiltont nem hagyják hidegen az aktuális trendek, stílusa, megjelenése is egyre merészebb. Így talán az sem meglepő, hogy a Mercedes versenyzője részt vett a Louis Vuitton Menswear show-ján, Párizsban.

A legfrissebb hírek szerint Hamilton most a londoni központú Purple PR ügynökséggel kötött szerződést (Mercedeses szerződéshosszabbítása viszont még nincs aláírva), mely cég többek között Beyonce-val, Adele-lal, és Prince-szel is dolgozott már együtt.

Bernie Ecclestone a Sky-nak azt nyilatkozta, kifejezetten örül annak, hogy Hamilton lett a bajnok, és hogy a brit versenyző igencsak különbözik a mezőny többi tagjától.

"Ő egy rapper." - mondta Ecclestone. "Így egy teljesen más közönséget és megfog magának (és a Forma-1-nek). Így jó, hogy ő a világbajnok."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!