f1

2015.04.08. 08:58

Hamilton rálépett Bill Clinton lábára

A történet szereplői még Nelson Mandela és Will Smith is.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Mindamellett, hogy tavaly megszerezte második világbajnoki címét, egyre inkább belekerül a zenészek, színek és politikusok fényűző világába.

A The Clare Balding Show-ban Lewis Hamilton elmesélte, hogy hét évvel ezelőtt, Nelson Mandela születésnapi partiján egyszer rálépett az egykori amerikai elnök, Bill Clinton lábára, mert annyira örült, hogy találkozhatott a hollywoodi színésszel, Will Smith-szel.

"Volt olyan szerencsém, hogy ott lehettem Nelson Mandela 90. születésnapján Londonban." - mondta Hamilton. "Nagyon király volt, hogy az asztalánál ülhetek, nem messze tőle. Elképesztő volt. Aztán észrevettem, hogy Will Smith is jelen van, én pedig nagy rajongója voltam Fresh Prince-nek (The Fresh Prince of Bel-Air c. vígjátéksorozat, magyar címe: Kaliforniába jöttem), szóval találkozni akartam Willel. Aztán mikor elkezdtem felállni, hogy odarohanjak és találkozzak vele, valakinek nagyon ráléptem a lábára. Megfordultam, és Bill Clinton volt az. Még bocsánatot sem kértem, csak továbbmentem."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!