f1

2015.08.23. 14:47

Hamilton szó szerint túllőtt a célon?

Lauda töröltette Hamilton géppuskás videóját

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Toto Wolff a napokban azt mondta, nem szól bele, hogy versenyzői, első sorban Lewis Hamilton mivel tölti szabadidejét, és mit posztol a közösségi oldalakra. Most azonban sikerült olyat közzétennie a brit világbajnoknak, melynek eltávolítását kérte Niki Lauda.

Hamilton ugyanis egy videót töltött fel instagramra, melyen géppuskával lövöldözik egy lőtéren. Mindezt egy nappal az után, hogy egy Amszterdamból Franciaországba tartó vonaton egy felfegyverkezett férfi kezdett lövöldözni az utasok között.

Hamilton azt mondta, hogy "egy barátja" posztolta a videót, nem ő. Néhány kommentelő hangot is adott nemtetszésének, Hamilton azonban azt mondta, rendre vannak olyanok, akik leszólják a posztjait, így ez sem jelent többet.

Niki Lauda bár védelmére is kelt Hamiltonnak, hiszen a versenyző minden lépését alaposan kivesézi a sajtó, azért arra kérte őt, hogy ezt a videót távolítsa el oldaláról.

"Ismerem Lewist és tudom, hogy nem akar ő rosszat, de meg fogom kérni, hogy törölje le a videót az internetről." - mondta Lauda a Bildnek.

Ahogy látjuk, a videót le is törölte Hamilton az Instagramról, Lauda azonban valószínűleg nem számolt azzal, hogy Lewis hiába tesz eleget az ő kérésének, a videó addigra már" target="_blank""> bejárja az internetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!