f1

2016.10.18. 18:29

Hamiltont hívja a kötelesség

A Call of Duty-ban tűnik majd fel Lewis Hamiltont

Tajthi Andrea

Lewis Hamilton ismét megmutatja magát valami újdonságban. Volt már rögtönzött színész, rapper, zenész, modell... most épp a Call of Duty: Infinite Warfare-ben fog feltűnni a gamerek legnagyobb örömére.

Korábban olyan sztárok tűntek fel a játékban, mint Kevin Spacey és Sarah Michelle Gellar, most azonban Hamiltonon a sor.

Egy ideje már pletykáltak erről, biztossá azonban csak akkor vált, mikor a francia M6 készített egy interjút, illetve bemutatták, amint épp Hamilton mozgását modellezték a játékhoz.

Hamilton hat jelenetben tűnik majd fel, és a hírek szerint beszélős szerepe is lesz, illetve szokatlan arckifejezéseket is produkál majd.

"Én a Super Marión nőttem fel, aminek a grafikája már akkor is elavult volt." - mondta Hamilton. "Őrület, mekkorát fejlődtek azóta a számítógépes játékok, hihetetlen, mennyire valósághűek. Imádtam ezt, nagyszerű élmény volt, és rendkívül megtiszteltetve érzem magam, hogy része lehetek ennek a játéknak. Évek óta rajongója vagyok."

A Call of Duty: Infinite Warfare-t november 4-én mutatják majd be.

Been playing @callofduty since the beginning. It's awesome to think I'll be a character in the new game! Be sure to check out #InfiniteWarfare this November! #ambassador

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által közzétett fénykép, 2016. Okt 18., 10:28 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!