f1

2015.01.29. 10:37

Igazi szerelemgyerek lesz Räikkönenék kisfia

A Kimi Räikkönenhez közel álló személyek szerint a finn versenyző remek apa lesz.

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea/ Motorsport Csatorna

Kimi Räikkönen hamarosan apa lesz, párja, Minttu Virtanen most már gyakorlatilag bármelyik pillanatban életet adhat gyermeküknek.

A finn versenyzőt javarészt a magának való, flegma jelzőkkel szokták illetni, nem véletlen Jégember beceneve sem. A hozzá közel állók szerint azonban valójában nem ilyen a Ferrari finn versenyzője, és nagyon szereti a gyerekeket.

"Nincs még szülői tapasztalatom, de a változás jó dolog." - mondta Räikkönen.

"Remek apa lesz, mert már érett, racionális, és Kimi nagyon szereti a gyerekeket, mindig is élvezte a gyerekek társaságát." - mondta Matti Kyllönen, F1-es kommentátor. "Gyereket nevelni a leghálásabb dolog. Egyetlen világbajnoki cím sem tud felérni vele."

"Kérdés, hogy lesz-e elég ideje a versenyszezon során, ami ráadásul mindjárt kezdődik. A gyermek szempontjából nagyon fontos, hogy a közelében legyen, mikor még pici." - tette hozzá Kyllönen, aki szerint Kimi és Minttu tökéletes szülők lesznek.

Kimi igen jó kapcsolatot ápol testvérével, Ramival, akinek már két fia van, egyiküknek, Justusnak pedig a keresztapja is lett a Jégember.

Räikkönen egyik közeli barátja, Arthur Wiskari szerint a születendő kisfiú igazi szerelemgyerek lesz.

"Kimi nagyon jó apa lesz. Tudom, hogy mindenben támogatni fogja a fiát, hisz nagyon szereti a gyerekeket. Az is biztos, hogy a fia sokban hasonlítani fog rá."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!