f1

2016.11.13. 10:56

Itt a hivatalos Michael Schumacher Facebook és Instagram oldal!

22 évvel első világbajnoki címe után elstartoltak a hétszeres világbajnok közösségi plattformjai

Vámosi Péter

Fotó: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher is már elérhetővé vált a közösségi világhálón. Mai naptól érhető el Facebookon és Instagramon, annak ellenére, hogy 2013 decemberében súlyos balesetet szenvedett. Menedzsere, Sabine Kehm kezeli az oldalt és a fiókot, árulta el ezt a Bildnek: "Ezek az elérhetőségek egyféle a köszönet is a rajongóknak, akik évek óta hűségesek, és még Michael felépülését is végigkövetik. Sokan bizonytalankodtak abban, hogy hol és milyen módon fejezzék ki magukat. Meg akarják osztani az élményeiket, emlékeiket, és őt akarják éltetni. Mától kezdve ezt itt tehetik meg, a hivatalos oldalakon."

Vasárnap reggel 9 után aztán elindult a dolog, az első poszttal a Facebookon: "Üdvözlünk mindenkit Michael boxutcájában." Valójában a bejegyzés már október 25-én megvolt, de a mai napon került élesítésre, az évfordulóján annak, amikor Schumacher 1994-ben megnyerte az első világbajnoki címét. Akkoriban épp Adelaideben várt a kerítés mögött, hogy most akkor végül is bajnok lett-e, avagy nem. A Facebookon fel is említik az esetet, Schumacher egykori szavaival: "A szezon egy hihetetlen elegye volt sikereknek és kemény pofonoknak, és igazán rossz csak az imolai hétvége volt, ahol Senna és Ratzenberger is meghalt. Amikor Adelaideben aztán bajnok lettem, sokáig fel sem fogtam, hogy mi történt."

A jelenlegi Forma-1-es bajnokság éllovasa, Nico Rosberg, aki a Mercedesnél egykor csapattársa is volt, már követi is, és a Twitterén is kiírta, hogy elérhetővé váltak az alábbi közösségi oldalak.

https://www.facebook.com/michaelschumacherofficial/
https://www.instagram.com/michaelschumacher/


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!