f1

2015.01.22. 10:22

Lara: Jó ütemben haladnak a dolgok Fernandoval

Lara Alvarezt Jaramában faggatták Alonsoval való kapcsolatáról.

Tajthi Andrea

Fotó: Instagram/ Lara Alvarez

A holtszezonban az autóbemutatók mellett a legtöbben arra kíváncsiak, mi a helyzet Alonsoval a Ferrari és Dasha után, immáron McLarenesként, új nővel, Lara Alvarezzel.

A spanyol műsorvezetőnő kedden Jaramában járt az új Peugeot 208 GTi 30th bemutatóján. Természetesen nem úszta meg a számos Fernando Alonsoval kapcsolatos kérdést sem.

"Nem szeretek a magánéletemről beszélni, inkább diszkrét vagyok. Csak annyit mondok, hogy nagyon boldog vagyok, minden jó ütemben alakul. Hogy mióta vagyunk együtt? Megértem, hogy erről kérdeznek, de bizonyos dolgokat inkább titokban tartanék. Nem lepett meg, hogy az embereket ez érdekli, ez természetes, hogy akiket érdeklek azok foglalkoznak ezzel."

De miért épp New Yorkban időztek a szünetben?

"Ő (Alonso) ismeri a várost, nekem pedig egyik vágyam volt oda utazni. Lenyűgözött. Remélhetőleg lesz még alkalmam visszamenni, mert New York gyönyörű. Anyukám odáig van New Yorkért, és ezzel engem is megfertőzött. De voltunk Las Vegasban is."

Tekintve, hogy Lara újságíró, riporter, korábban is ismerte Alonsot?

"Mindketten asztúriaiak vagyunk, így... Túl sokat mondok!" - válaszolt Lara nevetve.

Lara arról is beszélt, hogy jelenleg a sportműsorokat a szórakoztató műfajra cserélte, és egyelőre nem is akar mást, illetve arról is, hogy semmiképp nem szeretné megváltoztatni Alonsót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!