f1

2016.11.27. 08:39

Massa hazaviheti versenyautóját

A Williams nekiajándékozta a versenygépet

Tajthi Andrea

Fotó: Tóth Zsombor

Felipe Massa ma utolsó Forma-1-es versenyére készül. Csapata, a Williams pedig neki ajándékozza azt az autót, mellyel hazai versenyét, a Brazil Nagydíjat teljesítette. Az autón a Martini feliratok helyén "Massa", illetve "obrigado" feliratok találhatók.

Massa nehezen tartotta vissza könnyeit, mikor megtudta, milyen ajándékot kap. A csapattagoknak, a versenyzőtársaknak, a sajtó képviselőinek és családjának pedig elmondta, hogy nagyon hálás mindenért, amit a Williams érte tett, és egyre biztosabb abban, hogy jól időzítette visszavonulásának időpontját.

"Nagyon büszke vagyok a karrieremre, és mindenre, amin keresztülmentem, a nehéz időkre és a nagyszerű pillanatokra." - mondta Massa. "Szerintem jó az időzítés, szóval boldog vagyok a döntésemmel. Nehéz döntést hozni arról, hogy megáll az ember, hiszen mi még fiatalok vagyok, és olyasmiről kell dönteni, amiben amúgy jól érezzük magunkat. De én biztos vagyok benne, hogy erre ez a megfelelő pillanat."

A brazil versenyző egy fotó albumot is kapott, melyben képregény stílusban szerepelnek a fotók, melyek összefoglalják F1-es karrierjét.

Felipe Massa (@massafelipe19) által közzétett fénykép, 2016. Nov 10., 10:13 PST

Felipe Massa (@massafelipe19) által közzétett fénykép, 2016. Nov 10., 13:45 PST

Felipe Massa (@massafelipe19) által közzétett fénykép, 2016. Nov 26., 12:31 PST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!