f1

2016.10.11. 12:56

Orosz és finn opció is lehet a Renault-nál

Vasseur újabb két lehetőséget vázolt.

Tajthi Andrea

Fotó: Renault Sport

Továbbra is az érdekli a Forma-1-es közönséget, hogy miként dönt a Renault, kik lesznek a csapt versenyzői 2017-ben.

A leginkább emlegetett páros Nico Hülkenberg és Esteban Ocon, de a Renault csapatfőnöke, Frederic Vasseur újabb lehetőségeket dobott a kalapba.

"Ha minden versenyzőnek köze lenne hozzánk, akit már pletykáltak, akkor már inkább egy focicsapat lennénk, mint Forma-1-es istálló." - mondta Vasseur a Canal Plus-nek. "Hülkenberg az egyik a két, vagy három opciónk közül. De még semmi nem dőlt el. Egy német és egy francia (Hülkenberg és Ocon) jól hangzik. De egy német egy orosszal, vagy finnel is érdekes lenne. Sok kombináció lehetséges."

Vasseur szavaiból arra lehet következtetni, hogy Hülkenberg már biztosanak tűnik, azonban az orosz és a finn opció újdonság. Az orosz nem is annyira, tekintve, hogy idén nem tűnik fényesnek Daniil Kvyat viszonya a Red Bullal és a Toro Rossoval. A finn versenyző esete már érdekesebb, tekintve, hogy Räikkönen és Bottas is szerződésben áll 2017-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!