f1

2015.01.29. 11:01

Räikkönen jegyese új blogján számol majd be anyaságáról!

Minttu Virtanen várandósan sem hanyagolja a testedzést.

Tajthi Andrea

Fotó: Anu Laitila/ www.minttuvirtanen.com

"Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy saját blogot indítok. Főleg sportról és egészséges életmódról fogok írni. Ahogy a képeken is látható, első gyermekemet várom és a pici most már bármelyik nap megszülethet. Az egész világom megváltozik hamarosan, és megosztom majd gondolataimat a gyermekvárásról és az anyaságról.

Komoly sportmúlttal rendelkezek. Atlétika, foci, ringette is a hobbijaim között szerepelt mikor fiatalabb voltam.

Manapság már magam mögött tudom a versenyportokat, de továbbra is fontos szerepe van a sportnak az életemben, és az egészséges jólétben. A célom, hogy a szülés után mielőbb ismét formába lendüljek!

Személyi edzőnek tanulok, és az az álmom, hogy amit megtanultam, és saját tapasztalataimat átadhassam másoknak, és segítsek nekik, hogy élvezzék saját jólétüket.

Az utazás, a divat és a szépségápolás is közel áll a szívemhez, szóval ilyen témákkal is találkozhattok majd a blogomon a jövőben."

Weboldalán a következő leírást tette magáról Minttu:

"Üdv, Minttu Virtanen vagyok, 28 éves finn nő, aki Svájcban él. Légikísérőként dolgoztam korábban, most személyi edzőnek tanulok. Jegyben járok, és első gyermekemet várom. A szenvedélyem a sportolás, a jólét (egészséges életmód), az utazás, a divat, és a szépségápolás. Üdvözöllek a blogomon!
Utóirat: Jelenleg nincs hivatalos profilom egyik közösségi oldalon sem."

www.minttuvirtanen.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!