f1

2017.01.04. 12:50

Ron Dennis újév alkalmából összeszólalkozott Beckhammel

Dennis nem volt elég celeb, hogy jó kilátású helyre ültessék

Tajthi Andrea

Fotó: McLaren

Ron Dennis egy szilveszteri eseményen nem mással szólalkozott össze, mint a visszavonult labdarúgó sztár David Beckhammel, a Maldív-szigeteken egy luxus üdülőben. Az alap probléma az volt, hogy minden asztal, a legjobb kilátással, foglalt volt hírességek számára. Dennisék pedig nem egy ilyen asztalnál ültek.

Dennis, és 30 fős társasága, miután elfogyasztották vacsorájukat, otthagyták helyüket, hogy megnézzék az újévi ünneplést. Ez azzal járt, hogy odatömörültek egy másik asztal székeire, mely asztal Beckham és Gordon Ramsey sztárszakács családjainak volt fenntartva.

A Beckham-társaság egy női tagja megkérte Dennist, hogy adják át nekik a lefoglalt helyüket, és a névtáblákra mutatott. Dennis azonban elutasító volt azt hangoztatta, hogy milyen sok pénzt költ a helyen. Ez a viselkedés azonban Beckhamet is felbosszantotta és szemtől szemben szócsatába keveredett Dennisszel. Az incidensért Dennis másnap elnézést kért.

Dennis egy barátja elmondta: "Igaz, hogy felemelték a hangjukat, de ez csak vihar volt egy pohár vízben. Ezer éve ismerik egymást, másnap elsimult az ügy."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!