f1

2016.04.14. 12:10

Rosberg hashtaggel reagált Ecclestone-nak

Ecclestone azonban újra kritizálta a versenyzőket

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A világbajnokság jelenlegi éllovasa, Nico Rosberg visszavágott Bernie Ecclestone-nak, aki szerint az F1-es versenyzők olyanok, mint a szélzsákok, vagyis mindig azon az oldalon állnak "amerre a szél fúj".

Rosberg tegnap - több más versenyzőtársával egyetemben - posztolt egy nagy csoportképet, melyen a mezőny közel egésze együtt vacsorázott Sanghajban. Rosberg előbb a "RacingUnited" hashtaget használta, majd hozzáírta: "Vagy Bernie szavaival, 'WindbagsUnited'".

A vacsorán csak Kimi Raikkonen, Kevin Magnussen, Rio Haryanto, Jolyon Palmer és Romain Grosjean nem volt jelen a mezőnyből.

Ecclestone azonban továbbra is erős szavakkal jellemzi a versenyzőket: "Mi egyéb érdekük lehet a versenyzőknek, mint hogy pénzt tudjanak kivenni a sportból? Sosem láttam egyiküket sem, hogy akár egyetlendollárt is bele tett volna. Elmész velük vacsorázni, de a számlát se fizetk ki. Beszélniük sem lenne szabad. Az a dolguk, hogy beüljenek az autóba, és vezessék."

Nico Rosberg (@nicorosberg) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 13., 06:50 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!