f1

2015.01.21. 11:41

Williams reméli, hogy megmarad a lendület

Optimistán tekint előre Sir Frank Williams

Tajthi Andrea

Fotó: Williams Martini Racing

Sir Frank Williams optimistán látja csapata jövőjét, miután élvezettel nyugtázta a 2014-es sikereket. Abban bízik, hogy az új FW37 képes lesz a lendület megtartásra.

"A csapatnak fantasztikus éve volt tavaly." - mondta. "Arra törekszünk, hogy tovább fejlődjünk a tél folyamán, és erősen indítsunk a 2015-ös szezonban. Rendkívül tehetséges embereink vannak a Williamsnél, akik semmit nem akarnak jobban, mint hogy a csapat jól szerepeljen. Ez a szenvedély segített fordítani a kockán 2014-ben, és mindenki fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy ez így maradjon, és még előrébb jussunk a rajtrácson."

"Pár újabb, magas profilú támogatócsoportokat, partnereket szereztünk. Miután erős évünk volt tavaly a Mercedesszel, most azon vagyunk, hogy tovább ápoljuk a jó kapcsolatot velük a fejlesztések terén, hiszen még több dobogós helyezést szeretnénk szerezni 2015-ben. Úgy érzem, ez az év ugyanolyan izgalmas lesz, mint az előző, ér már nagyon várom, hogy az autót a rajtrácson lássam az első versenyen."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!