Civil

2017.01.25. 09:18

Másfélezer könyv várja az olvasókat Felsőcsatáron

Csaknem félszáz újabb dokumentummal gyarapodott Felsőcsatáron a községi könyvtár állománya. Főleg gyermekkönyvek érkeztek az ellátótól, de felnőtteknek szóló regények is vannak az újdonságok között.

Csatári László

Megérkezett a idei első szállítmány a felsőcsatári könyvtárba a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtártól, csaknem félszáz dokumentummal gyarapodott a községi bibliotéka állománya, amely így megközelíti a másfél ezret. Az újdonságok között főleg gyermekeknek szóló könyvek találhatóak, köztük például német és angol nyelvkönyvek és segédletek, valamint mesék ismert hazai és külföldi írók tollából. Gyarapodott a felnőtteknek szóló kötetek száma, és érkezett három dvd-film is.

Tavaly harmincöt beiratkozott olvasója volt a községi könyvtárnak, héttel több, mint az azt megelőző esztendőben. A beiratkozást minden évben, így az idén is meg kell újítani.

A könyvtár keddenként kettő és öt, péntekenként pedig három és hat óra között várja a látogatókat. Újságolvasásra és -kölcsönzésre is van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!