Vb2022

2022.11.22. 07:00

Meccsek egész nap kedden is: pályára lép Argentína és Franciaország is

Kedden 11 órától – egy-egy óra szünettel – egészen este tízig rendeznek mérkőzéseket. Bemutatkozik a C és a D csoport.

Pum András

Kylian Mbappé, a franciák gólvágója

Fotó: Török Attila

Argentína–Szaúd-Arábia, 11.00, C csoport: A dél-amerikaiaknak kötelező begyűjteniük a három pontot, a két csapat eddigi négy összecsapásán azonban csak – két döntetlen mellett – kétszer sikerült legyőzniük arab riválisukat. Az argentinok támadószekciója életveszélyes, a Messi, Di María és Lautaro Martínez hármast nehéz megállítani.

Dánia–Tunézia, 14.00, D csoport: A dán együttes korábban még nem kapott ki a világbajnokságokon afrikai riválisától, míg Tunézia nyeretlen eddigi olyan tíz vb-fellépésén, amikor európai riválissal került szembe. Az afrikai válogatott keretében ott van Laidouni, az FTC középpályása.

Mexikó–Lengyelország, 17.00,  C csoport: Kiegyenlített meccs várható, ahol a mérleg nyelve a lengyelek csatára, Robert Lewandowski lehet. A mexikóiaknál az olasz listavezető Napoli támadója, Hirving Lozano a legnagyobb név.

Franciaország–Ausztrália, 20.00, D csoport: A címvédő Franciaország keretéből sérülés miatt olyan játékosok estek ki, mint Kanté, Pogba, legutóbb pedig Benzema. Ám ott van Katarban Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, Olivier Giroud, vagy éppen az U21-es Európa-bajnokságon a Haladás Sportkomplexumban pályára lépő Real Madrid-középpályás, Eduardo Camavinga is. Ausztrália viszont az esélytelenek nyugalmával készülhet a meccsre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!