Foci

2006.07.06. 02:29

Capello a Realnál

Madrid (mti) - A Real Madrid hivatalosan is megerősítette, hogy a következő idénytől Fabio Capello irányítja a labdarúgócsapat szakmai munkáját. A ...

Mórocz Zsolt

Madrid (mti) - A Real Madrid hivatalosan is megerősítette, hogy a következő idénytől Fabio Capello irányítja a labdarúgócsapat szakmai munkáját. A királyi gárda azt is közölte, hogy csütörtökön délben a Santiago Bernabeu Stadionban mutatja be a sajtónak az edzőt. Az olasz tréner kedden mondott le a Juventus vezetőedzői posztjáról, amelyet azonnal elfogadott a bundabotrány miatt vélhetően alsóbb osztályba kényszerülő torinói klub. A Real Madrid vasárnap megválasztott új elnöke, Ramon Calderon, már a kinevezését követően tényként közölte, hogy Capello - 1996-1997 után - újra a királyi klub edzője lesz a következő szezontól. Madrid (mti) - A Real Madrid hivatalosan is megerősítette, hogy a következő idénytől Fabio Capello irányítja a labdarúgócsapat szakmai munkáját. A királyi gárda azt is közölte, hogy csütörtökön délben a Santiago Bernabeu Stadionban mutatja be a sajtónak az edzőt. Az olasz tréner kedden mondott le a Juventus vezetőedzői posztjáról, amelyet azonnal elfogadott a bundabotrány miatt vélhetően alsóbb osztályba kényszerülő torinói klub. A Real Madrid vasárnap megválasztott új elnöke, Ramon Calderon, már a kinevezését követően tényként közölte, hogy Capello - 1996-1997 után - újra a királyi klub edzője lesz a következő szezontól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!