Foci

2006.12.23. 03:29

Horváth Zoltán teremfocitorna

Sárvár (gz) - Második alkalommal is a helyi Várkapu együttese bizonyult a legjobbnak a Horváth Zoltán-emléktornán.

Gergácz Zoltán

A Rába-parti város egyik legismertebb labdarúgója, Patyesz emlékének adózva az Alkotmány úti sportcsarnokban második alkalommal rendezték meg a Horváth Zoltán-emléktornát. A szevezők kicsit újítottak: míg az elmúlt esztendőben két (amatőr és profi), ezúttal csak egy kategóriában rendezték meg a tornát. Az 15 fős együttesekben megkötés nélkül bárki szerepelhetett. A legnevesebb játékos a volt válogatott Bárányos Zsolt volt, de több NB-s labdarúgó is szerelést húzott (Károlyi Sándor, Fodor Tibor, Antal László). A tornára 25 csapat nevezett. A csoportmérkőzések és a selejtezők után a bronzcsatát a Sárvár SC fiataljaira épülő Matróz Portall és a jánosházi Bacard vívta, amelyet végül nagy küzdelem után 1:0-ra nyertek a hazaiak. A döntőbe a tavalyi győztes Várkapu és a Bárányost is soraiban tudó Baranyai Elektrotop került. A színvonalas küzdelmet Koronczai Roland (2), Koronczai Ottó, Horváth Lajos góljaival, Szalay Csaba és Bárányos Zsolt ellenében a Várkapu nyerte 4:2 arányban. A győztes gárda régóta együtt játszó sárvári, zömében Ausztriában focizó játékosokra épül. A torna legjobb kapusa Smidéliusz András (Bacardi), játékosa Németh Gábor (Matróz Portall), gólkirálya Koronczai Roland és Horváth Lajos (Várkapu) lett. A legjobb ballábas játékosnak felajánlott különdíjat - Patyeszra emlékezve - Károlyi Sándor vehette át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!