Foci

2006.12.06. 03:29

Szilveszter-kupa teremfocitorna

Szombathely (gz) - December 28-30. között ezúttal csak egy kategóriában rendezik meg a hagyományos Szilveszter-kupa teremfocit.

Gergácz Zoltán

A Haladás VSE, a Pannonsport Kft., a VASBER ÖFE és a szombathelyi labdarúgó szövetség közösen rendezi meg december 28-30. között a 21. Szilveszter-kupa teremlabdarúgó-tornát, ezúttal két helyszínen. Az első két játéknap küzdelmeinek a Haladás VSE munkacsarnoka, a legjobbak csatájának december 30-án az Arena Savaria ad otthont. Nemcsak a helyszín változik, de a versenykiírásban is történtek apróbb módosítások. A leglényegesebb: csapatonként 15 fő nevezhető, ebből három lehet magyar, illetve külföldi élvonalban szereplő játékos. Az NB II-esek és az alacsonyabb osztályú külföldi bajnokságban szereplők korlátlanul nevezhetők. Az 15 fős csapatok valamennyi összecsapásán két játékvezető (egyik NB-s) működik közre. A korábbi évekhez viszonyítva jelentősen megemelték a torna díjazását is: a győztes jutalma 250 ezer forint és egy 60 ezer forintos vacsorameghívás. Természeten ezúttal is díjazzák a legjobb kapust, mezőnyjátékost és a gólkirályt. A szervezők ezúttal maximum 30 csapat nevezését tudják elfogadni. Nevezési december 11-éig írásban a Markusovszky út 8. címre, illetve a 30/927-9426-os telefonszámon lehet. A nyilvános sorsolást december 13-án, szerdán 16.30-kor a városi labdarúgó szövetségben tartják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!