Foci

2007.03.02. 03:28

Nem téma a Haladás

Szombathely (tg) - Tegnap tartotta idei második ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. A vasi szurkolók azt remélték, hogy pont kerül ...

Tóth Gábor

Szombathely (tg) - Tegnap tartotta idei második ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. A vasi szurkolók azt remélték, hogy pont kerül a hónapok óta húzódó ügy végére: nevezetesen az MLSZ végre döntést hoz a Szombathelyi Haladástól levont 11 pont sorsáról. A zöld-fehér drukkereknek azonban ismét csalódniuk kellett. A Haladás nemhogy napirendi pontként nem szerepelt az elnökségi ülésen, hanem mint azt Serényi Pétertől, az MLSZ sajtófőnökétől megtudtuk, a probléma szóba sem került. Kérdésünkre, hogy mikor dönt végre az MLSZ elnöksége a Haladás sorsáról, nem kaptunk választ. Minden jel arra utal tehát, hogy Artner Tamás csapata 11 pontos mínusszal kezdi az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában a tavaszi szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!