Foci

2007.06.18. 02:25

Bajánysenye nyerte a Babos- emléktornát

Őriszentpéter (gz) - A Bajánsenye kispályás labdarúgócsapatának sikerét hozta a 7. alkalommal megrendezett Babos Béla-emléktorna.

Gergácz Zoltán

Az Őriszentpéteri Sportegyesület, valamint a Zalaegerszegi és a Szombathelyi Fővámhivatal szervezésében kispályás focitorna keretében emlékeztek meg a pénzügyőr törzsőrmesterről, volt sporttársról, Babos Béláról. A hat férfi és a három női gárda körmérkőzésssel - nagy érdeklődés mellett - döntött a helyezések sorrendjéről. A színvonalas tornát a férfiaknál - jobb gólarányának köszönhetően - a Bajánsenye nyerte, míg a nőknél a Szentgyörgyvölgy diadalmaskodott. Végeredmény, férfi: 1. Bajánsenye 12 pont (11:2), 2. Őriszentpéter 12 (14:6), 3. Határőrség Őriszentpéter 12 (10:3), 4. Szalafő, 5. Fővámhivatal Szombathely, 6. Fővámhivatal Zalaegerszeg. Különdíjasok. Legjobb kapus Major István (Fővámhivatal Szombathely), mezőnyjátékos Kovács Roland (Őriszentpéter), gólkirály Bognár István (Őriszentpéter). - Női: 1. Szentgyörgyvölgy 4 pont, 2. Őriszentpéter 2, 3. Bajánsenye 1. Különdíjasok. Legjobb kapus Sáfár Mónika (Bajánsenye), mezőnyjátékos Jakosa Csilla (Őriszentpéter), gólkirály Olasz Katalin (Szentgyörgyvölgy).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!