Foci

2008.12.03. 03:29

Szolga a Twentében?

<b>Szombathely </b> - A próbajátékon szerepelt Illés akadémista Szolga Máté a Twente Enscheide akadémiáján folytathatná pályafutását.

Pum András

- Mindkét játékossal maximálisan elégedettek voltak a Twente vezetői - mondta az egykori Haladás-labdarúgó, Szekér István, a Twente magyarországi játékosmegfigyelője. - Ráadásul nem is saját korosztályukban, hanem feljebb, az U17-es és az U 19-es csapatokkal együtt készültek. Felkészülési meccsen is pályára léptek, Czafit egy, Szolga három gólt szerzett. Az egyhetes teszt végén a hollandok közölték, hogy Szolgát már januártól vinnék a Twente futballakadémiájára, míg Czafit pályafutását folyamatosan figyelemmel kísérik, esetleges szerződtetésére a nyáron visszatérnek.

- Örülünk, hogy a fiatalok teljesítménye elnyerte a hollandok tetszését, de az esetleges klubcseréről majd a tulajdonosok döntenek - jelezte Tóth Miklós, a Haladás klubmene-dzsere, az Illés Akadémia klubigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!