Foci

2009.01.27. 03:28

Új helyszínt kellett keresni

<b>Szombathely </b> - A hétvégére tervezett női teremlabdarúgó-torna helyszíne megváltozott, az Arena Savaria helyett a körmendi sportcsarnok ad otthont a rendezvénynek.

Vastag Nándor

- Sajnálatos, hogy a politikai csatározásoknak a sportolók látják a kárát - fogalmazott keserűen Markó Edina, a Viktória edzője. - A Pannonsport Kft.-vel közösen egy nívós női labdarúgótornát akartunk rendezni hagyományteremtő szándékkal, és korábban ígéretet kaptunk a várostól, hogy ehhez az Arena Savariát térítésmentesen biztosítja számunkra. Az ígéretek azonban nem váltak valóra, sőt, az utolsó pénteki egyeztető tárgyalásra a képviselők el sem jöttek. Nem szeretnénk, ha a torna elmaradna, ezért önerőből valósítjuk meg másik helyszínen, mert a megmérettetés nemcsak nekünk, hanem a többi csapat felkészülésének is fontos állomása. A bükiek segítettek volna, de a sportcsarnokuk foglalt a hétvégén, így Körmenden találtunk új helyszínt. Mivel kis költségvetéssel dolgozunk, így a kísérő programok elmaradnak, pedig a német válogatott világbajnok kapusa, Silke Rottenberg bemutató edzést és élménybeszámolót tartott volna. Az üggyel többet nem foglalkozunk, a célunk, hogy tisztességesen felkészüljünk a bajnokságra, amit meg akarunk nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!