Foci

2009.03.21. 03:27

Celldömölk-Sárvár NB III-as rangadó

Körkép - A labdarúgó NB III. hétvégi fordulójának vasi vonatkozású rangadóját ma 15 órától rendezik, a Celldömölk a Sárvárt fogadja.

Pum András

Celldömölk-Sárvár (szombat, 15.00). - Balhási István (Celldömölk): - Bebizonyítjuk, hogy nem lehet minket megtörni, a Sárvár az esélyesebb, de mindent megteszünk a pont, pontok megszerzéséért. Sallér, Győrvári, Németh eltiltott, Szilágyi sérült. Összeállítás: Tóth A. - Kazári B., Szabó A., Lakatos, Györkös - Szalai, Hanzl, Babics, Kalcsó - Horváth Á., Szalay. - Haraszti Zsolt (Sárvár): - Tavaly nem szereztünk pontot a celldömölkiek ellen, itt az ideje, hogy a rossz széria megtörjön. Kemény meccset várok, győzni szeretnénk, de az egy pont miatt sem bánkódnék. Szabó és Varga Gábor sérült, utóbbi játékára van némi esély. Összeállítás: Szakos - Keveházi, Horváth, Varga J., Tóth P. - Németh G., Vajda, Máté, Gosztolya (Varga G.) - Sinka, Koronczai.

Bük-Csorna (szombat, 16.00) - Németh József: - Kielemeztük a soproni vereséget, tanultunk hibáinkból. A csornaiak csak három ponttal állnak mögöttünk, ahhoz, hogy elhúzzunk tőlük, győznünk kell. Jakab sérült. Összeállítás: Pikács - Németh V., Salamon, Máté, Mester - Kővári, Vadász, Guttmann, Balikó- Sümeghy, Gyurácz.

Tapolca-Sab-Vép (vasárnap, 15.00). - Takács Csaba: - Két azonos képességű csapat találkozik, igazi hatpontos mérkőzés előtt állunk. Mesics két meccses eltiltását tölti, Őry és Budai sérült. Összeállítás: Kutasi - Joó, Takács Cs., Horváth Ádám, Németh A. - Takács M., Balikó, Török, Kövér - Borsi, Illés.

Répcelak-Lipót (vasárnap, 15.00) - Tóth Zsolt: - Jó játékosokból álló, remekül felkészített csapatot fogadunk, biztos, hogy színvonalas meccset játszunk. Az egy ponttal kiegyeznék. Varga Tibor sérült. Összeállítás: Heinrich - Németh Z., Joó, Varga G., Szandi - Tamási, Süle, Takács P., Csordás - Takács Sz., Pockmecz.

A Haladás II.-Ajka-Padragkút mérkőzést április 15-én rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!