Foci

2009.03.23. 03:22

U17 labdarúgás: Két válogatott megérkezett

Szombathely - A magyar U17-es fiú labdarúgó-válogatott már a vasi megyeszékhelyen készül a szerdán kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre.

Vastag Nándor

Az U17-es válogatott csütörtök óta gőzerővel gyakorol a Szombathelyen és Bükön rendezendő Eb-selejtezőkre. A felkészülés első szakasza már véget ért, s a tatai edzőtáborból a vasi megyeszékhelyre tette át a székhelyét a nemzeti csapat. A holland Wilco van Buuren szövetségi edző eddig 23 fős kerettel dolgozott, melyet vasárnap 20 tagúra szűkített - a csepeli Roma Gábor mellett a Szombathelyi Haladás két labdarúgója, Szakály Attila és Ugrai Roland maradt ki belőle, de a Haladás színeit még így is heten képviselhetik az együttesben: Tar Krisztián, Nagy Bálint, FarkasMárk, Kalász Milán, Skriba Máté, Kovács István és Gyurján Bence. Az Eb-selejtezőkön amúgy 18 játékos szerepelhet, tehát a mai, vagy legkésőbb a keddi tréningeket követően még kihagy két főt a keretből a szövetségi edző. A magyarok mellett vasárnap az angolok is megérkeztek Szombathelyre; a portugálok és a szerbek ma, a bírók pedig kedden foglalják el szálláshelyüket.

A magyar válogatott szerdán Szerbiával, pénteken Portugáliával, 30-án, hétfőn Angliával játszik a Rohonci úti stadionban - a mérkőzések megtekintése ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!