Foci

2009.04.21. 05:35

Edzés után fürdőzés, szaunázás: Ausztriában látták vendégül a Haladást

Tarcsafürdő - A Haladás labdarúgói Tarcsafürdőn (Bad Tatzmannsdorf) töltötték a tegnapi napot. A Hotel Avita vendégeként edzettek, ebédeltek, fürdőztek, szaunáztak egyet a focisták.

Tóth Gábor

Az ausztriai Bad Tatzmannsdorf neve talán nem ismeretlen a futball szerelmesei előtt: ezen a Szombathelytől csupán 40 kilométerre található településen tréningezett a 2008-as osztrák-svájci Európa-bajnokságon a horvát labdarúgó-válogatott. 

Déli szomszédaink olyannyira elégedettek voltak a vendéglátással, a körülményekkel, hogy a mai napig átruccannak egy-egy tréningre, lazításra - de az osztrák válogatott is gyakori vendég arrafelé. Igénybe vette már a hotel szolgáltatásait például az olasz Lazio és a török Fenerbache együttese is. Nem is csoda, hiszen a Hotel Avita - többek között - a legmodernebb műfüves pályával, természetes füves pályával, futópályákkal, kétszintes fürdőkomplexummal, szaunaparkkal várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat. Egyébként a Hotel Avita az egyetlen UEFA által is minősített szálláshely a térségben.

A Haladás labdarúgóinak egy jó 70 perces húzós, ám igazán jó hangulatú tréninget vezényelt Németh Zoltán pályaedző a létesítmény műfüves pályáján, majd a hotel munkatársai remek ebéddel látták vendégül a labdarúgókat. A szombathelyi focisták a délutánt a szaunában, a fürdőmedencékben töltötték - volt aki a szoláriumot sem hagyta ki. Egy biztos: minden igényt kielégítő, igazán minőségi szolgáltatást kaptak a játékosok.

További részleteket az edzésről itt talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!