Foci

2009.05.13. 02:29

Győrben játszik a Haladás

Szombathely - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott meccset pótolnak ma Győrben: 19 órás kezdéssel a remek formában lévő Haladás lesz az ETO vendége.

zaol.hu

A Haladás négymeccses (MTK, Honvéd, Kaposvár, REAC) veretlenségi szériát tudhat maga mögött, ennek köszönhetően a tabella harmadik helyéről (46 pont) várja a győri mérkőzést. Az ETO viszont bukdácsol: néhány hete még Egerszegen ütötte ki a ZTE-t (2:7), azóta viszont csak egy döntetlenre (Vasas 1:1) és egy vereségre (Fehérvár (1:2) futotta - ráadásul mindkétszer hazai pályán. A Győr (38 pont) az európai porondot jelentő harmadik helyért harcol. Éppen azért, amiért a Haladás. Az ősszel a Haladás Tóth Péter és Kuttor góljaival 2:1-re nyert a Rohonci úton.

- A Győr kerete erős, válogatott szintű játékosok alkotják - fogalmazott Csertői Aurél, a Haladás trénere. - Ellenfelünk több poszton egyénileg jobb játékosokat vonul- tathat fel, mint mi, de azt majd meglátjuk, hogy csapatként ki a jobb. A Győr a hétvégén meglehetősen felforgatott összeállításban játszott, ellenünk szerintem egy erősebb, pihentebb gárda lép pályára. 

Az biztos, hogy ki nem kaphatunk. Ha pontot vagy pontokat szerzünk, akkor lépéselőnybe kerülünk a bronzéremért folytatott harcban közvetlen riválisainkkal szemben - és nem mellékesen a saját kezünkben lenne a sorsunk. Az ETO-nak csak a győzelem az elfogadható eredmény, ezért részükről agresszív játékra számítok, és arra, hogy egyből nekünk esnek. 

Ha szervezetten védekezünk, és jó arányban használjuk ki gólhelyzeteinket, akkor meglephetjük ellenfelünket. Eltiltottunk nincs, Rajos felépült sérüléséből, a sarkával bajlódó Molnár játéka viszont bizonytalan. Skriba és Iszlai pedig az U19-es válogatottnál van. A várható kezdőcsapat: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Rajos, Kovács Zs. (Molnár), Vörös - Oross, Kenesei, Sipos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!