Foci

2009.05.20. 02:28

Kiesési rangadó Bükön: elmaradt mérkőzéseket pótolnak a labdarúgó NB III-ban

Körkép - Elhalasztott meccseket pótolnak ma a labdarúgó NB III-ban: a Bük a Vépet, a Csesztreg a Celldömölköt fogadja. Tegnap a Haladás legyőzte a Csornát.

Pum András

Haladás II.-Csorna 3:1 (0:1). - Szombathely, 100 néző, vezette: Balogh J.

Haladás II. Gőcze - Tar, BALASSA, Devecseri, MOLNÁR - Kalász, Udvardi (Nagy B.), KOVÁCS I. - Skriba (Horváth D.), UGRAI, Rácz (Nagy G.). Edző: Simon Attila.

Csorna: LŐRE - Jakab, Fenyő, TÓTH, Nagy Sz. - Baán (Molnár G.), Kiss M., Horváth A., Csonka - NYERGES, Tóth Z. Edző: Varga Péter.

A hazai csapat folyamatos nyomás alatt tartotta a csornai gárdát, és végül felőrölte ellenállását. - G.: Kovács I. az 54., Molnár a 81., Horváth D. a 91., ill. Horváth a 15. percben.

Csesztreg-Celldömölk (szerda, 17.00). - Bognár Zoltán: - Szeretnénk feledtetni a múlt heti pontvesztést, győzni megyünk Csesztregre. Győrvári, Babics és Németh sérült. Összeállítás: Tóth A. - Kazári Á., Szabó A., Lakatos, Györkös - Szalai, Sallér, Horváth Á., Kalcsó - Szalay, Présing.

Bük-Sab-Vép (szerda, 19.00). - Németh József, Bük: - Minden elismerésem a vépieké, hiszen nehéz helyzetük ellenére is remekül küzdenek. Számunkra viszont kötelező a győzelem, csak így marad esélyünk a bentmaradásra. Összeállítás: Pikács - Timár, Salamon, Máté, Mester - Sümeghy, Guttmann, Vadász, Kővári, Szabó B. - Gyurácz. - Takács Csaba, Vép: - Szeretnénk első tavaszi győzelmünket megszerezni. Összeállítás: Kutasi - Joó, Horváth Á., Takács Cs., Németh - Balikó, Takács M., Bezdi (Hujber), Horváth G. (Őry), Török - Borsi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!