Foci

2009.05.20. 02:29

Kikapott a SEK az egyetemi focitorna négyes döntőjében

Szombathely (tg) - A labdarúgó Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság négyes döntőjéban vereséggel kezdett az NYME SEK gárdája.

Tóth Gábor

Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ-Eszterházi Károly Főiskola Eger 1:1 (1:0), tizenegyesekkel 3:4. - Szombathely, 80 néző, MEFOB labdarúgó-mérkőzés, elődöntő, vezette: Tuczai.

NYME SEK: Sipos - Szandi, Bagó, Lengyel, Viszket - Farkas (Tóth, 65.), JÁGER, HORVÁTH, Pomázi (Sipos N., 45.) - Imre, Andorka. Edző: Sákovics Péter.

Gólszerzők: Horváth a 30., ill. Finta az 55. percben.

A első félidőben a hazaiak uralták a meccset, több komoly helyzetet is kialakítottak, ám ezek közül csak egyet váltottak gólra. Fordulás után fokozatosan átvette az irányítást az Eger, és egyenlített is. A rendes játékidő után jöttek a büntetők: a hazaiaknál Sipos Gábor és Szandi hibázott, az ellenfél viszont csak egyet rontott. Ez azt jelenti, hogy a címvédő NYME SEK ma csak a bronzéremért játszhat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a házigazdánál több alapember sérülés miatt hagyta ki a találkozót.

Sákovics Péter: - Csalódott vagyok. Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, ám nem tettük, és ez megbosszulta magát.

A Testnevelési Egyetem 2:1-re nyert a Pécs ellen.

A torna ma a bronzmérkőzéssel és a döntővel folytatódik a Rohonci úton. Az NYME SEK 9 órakor a harmadik helyért játszik a Péccsel, 11 órakor a fináléban az Eger és a Testnevelési Egyetem lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!